Soihtukulkue (Peruttu)

Perinteinen soihtukulkue starttaa jälleen Beauty Center Harmonian (Rantatie 224) edestä itsenäisyyspäivänä 6.12. Kokoonnumme paikan päällä klo 16.45, jolloin jaamme soihdut (seikkailijat ja sitä vanhemmat) sekä myrskylyhdyt. Olette tervetulleita koko perheen voimin mukaan soihtukulkueeseen, perheen pienimmille voi kotoa ottaa mukaan kynttilälyhdyn. :) Klo 17 sammuu Rantatieltä valot ja lähdemme kävelemään kohti kirkkomaata, jossa laskemme seppeleen Sankarivainajien muistomerkille, Vesipeikot pitävät puheen ja laskemme kirkkoaukion lipun. 

Hyvällä ilmalla siirrymme tämän jälkeen Pappilan takapihalle lupauksenantoon (uudet sudenpennut, Partiopöllöt, uudet tarpojat sekä Höböböröt) ja syksyllä suoritettujen merkkien jakoon. Mikäli historian kirjoihin on luottamista, itsenäisyyspäivänä on vähemmän hyvä keli, jolloin lupauksenanto tapahtuu kirkkomaalla ja tämän jälkeen vain partiolaiset siirtyvät Pappilaan, omista tutuista ryhmäkohtaisista sisäänkäyntiovistaan pikaiseen merkkienjakoon.

Saavuttehan soihtukulkueeseen vain terveinä ja muistetaan pitää turvavälit!

Kiitos kuluneesta partiosyksystä, nähdään taas tammikuussa!