Säkylän Partio ry

Tule mukaan partioon!

Lapin vaellus 2019

Se vain tuntee, ken Lappiin on kulkeutunut,
mitä aiemmin ollut on vailla,
portti kaupungin kunhan on sulkeutunut
tenho outo on pohjolan mailla.
Siellä lompolo kirkkaana kiiltää,
siellä tunturi pilviä viiltää.
Se on sellainen seutu ja sellainen maa
jota ei voi unhoittaa.

Eikä tarvitse unhoittaa koska Säkylän Partio vie taas kohti Lappia vuonna 2019!!!!
Siispä kalenteri esiin, varaa heti 28.6.–6.7.2019 itsellesi Lapin vaellukselle ja aloita pakkaaminen. Tai ainakin sen suunnittelu…

Perinteikkääseen tapaan astumme Tuomisen bussiin perjantaina 28.6.19 ja matkaamme sujuvasti kohti Yllästä ja Äkäslompoloa. Vaeltelemme tuntureiden läpi kohti Leviä jonne saavumme 4.7.19 ja vietämme kaksi yötä Levillä Alppimajoissa kunnes taas Tuominen hakee meidät aikaisin aamulla ja saavumme onnellisina ja väsyneinä takaisiin Säkylään myöhään illalla lauantaina 6.7.19.

Kuka pääsee lähtemään? Koska vaelluksen reitti on kuitenkin vaihtelevassa Lappilaisessa maastossa ja päivämatka kymmenen kilometrin hujakoilla niin ihan pieniä partiolaisia ei matkaan tälläkään kertaa pääse. Siispä jos olet ikäkaudeltasi vähintään seikkailija tai partiovanhempi ja olet osallistunut pidempään vaellukseen aiemmin (Joutsijärvi, Isojärvi, Lappi 2017) niin tervetuloa! Partiolapset/teinit tarvitsevat mukaansa oman vanhemman tai heille sovitun vastuuaikuisen.

Perinteisesti ruokahuollosta vastaa jokainen itse reissulla.

Mitä tämä kaikki sitten maksaa? Mnjaa, riippuu paljonko meitä lähtee! Bussin kustannusarvio on noin 3100€ joka jaetaan lähtijöiden kesken (eli karkeasti n. 150€) ja lisäksi majoitus Levillä on noin 20-30 € per henki. Siksipä tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset tämän kuun loppuun mennessä jotta tiedämme kaikki kuinka paljon täytyy joulupukilta pyytää lahjaksi!

Kevään aikana järjestämme taas palaverit vaellusvarusteista ja teltoista ja kaikesta pienestä säätämisestä mitä matkaan lähtöön liittyy. Sitä odotellessa ILMOITTAUDU mukaan ja varmista osallistumisesi partiovuoden 2019 huikeimpaan reissuun!!

Vaellusterveisin Säkylän Partion ylivaellusjärjestelijätunturinkoluajajetboilistihörhö Saukkonen