Kohti seitsemisen syliä

KOHTI SEITSEMISEN SYLIÄ!

Niin on taas vuosi vaelluksista vierähtänyt ja on aika kutsua väkeä Säkylän Partion syysvaellukselle!

Vaellukselle startataan bussiin nousulla Säkylän Pappilan edestä perjantaina 25.9.2020 kello 18.00 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 27.9.2020 noin kello 15.00.

Perjantaina kävelemme muutaman sata metriä parkkipaikalta Kirkas-Soljasen rantaan yöpymään, lauantaina jalat vievät kymmenisen kilometriä Koverolammen luo, josta sitten sunnuntaina rykäistään 7,5 kilometriä Seitsemisen luontokeskukseen, josta bussi meidät noutaa takaisin kotiin.

Vaellukselle voivat osallistua sudenpennut (vain oman huoltajan kera, huomioi päivämatkat!), seikkailijat, tarpojat, samoajat ja partiovanhukset sekä -vanhemmat. Ja mikäli haluat ensi vuonna osallistua lippukunnan klassiselle Lapinvaellukselle, etkä ole aiemmin vaeltanut on tämä vaellus suorastaan edellytys Lappiin lähtemiselle!

Lippukunnalta löytyy yhä tarvitsijoille makuupusseja, -alustoja ja vaellustelttoja ja trangioita. Jakoa katsellaan sitten kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä.

Koronatilanne vaikuttaa tällä hetkellä siltä, että pyritään nukkumaan teltoissa perhekohtaisesti tai jos sekoitetaan niin vain vanhempien luvalla ja vastuulla. Muuten tietysti noudatetaan yleisiä suosituksia mitkä kulloinkin voimassa on, mukaan luettuna bussikuljetus ja mahdolliset maskit sen aikana.

Jokainen partiolapsi/teini tarvitsee mukaansa joko oman huoltajansa tai sitten sovitun vastuuaikuisen.

Perinteiseen tapaan jokainen osallistuja huolehtii itse ruokailuistaan. Vinkkejä saa Lauralta ja Saukkoselta ja muilta kokeneimmilta vaeltajilta.

Mitä tämä kaikki sitten maksaakaan? Tietenkin sen verran mitä olet valmis retken ruokiin satsaamaan tai varusteita lisää tarvitset. Bussikuljetuksesta perimme – niiltä jotka eivät ole partion jäseniä – huimaavan 10 euron korvauksen!

Siispä kirjautumaan Kuksaan ja heti ilmoittautumaan mukaan oivaan sakkiin!! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.9.2020

Partiovasemmalla säkylänpartionvaellusylipäällikkö Saukkonen