Syväjäässä järvellä

“Tervetuloa Samoajien talviretkelle “Syväjäässä järvellä”!Tarkoituksena harjoitella hiukan talviretkeilyn taitoja ja selviytymistä lumessa ja pakkasessa ilman kaminatelttaa. Nukumme vaellusteltoissa (joku varmaan lumihangessa tai laavussakin…) harjoitellen pystytystä silloin kun maa on liian jäässä kiiloille. Mukaan tarvitset normaalit retkivarusteet kuten aina ja tällä kertaa tietysti mahdollisimman lämpimän makuupussin (tai vaikka kaksi päällekäin…) jatuhdin makuualustan tai kaksi (mieluusti solumuovisen, ilmatäytteinen ei eristä kylmältä). Saukkonen pakkaa mukaan tarvittavan määrän telttoja ja trangioita kunhan osallistujamääräselviää.

Kulkea voit jalkaisin, lumikengillä tai hiihtäen, kaikki varmasti onnistuu. Lämpimät vaatteet ja vaihtovaatteet ovat myös välttämättömät mukaan, eikä lämpimät pitkävartiset kengätkään ole ollenkaan huono valinta. 

Lippukunta tarjoaa päivällisen, iltapalan ja aamupalan, juomavettä mukaan ja lisää sulatellaan tietysti lumesta kuten talviretkellä kuuluu.

 Lähtö Koskeljärveltä lauantaina 6.2.Kirkkolahden parkkipaikalta kello 14 ja paluu sinne sunnuntaina 7.2. kello 11. Ilmoittautuminen löytyy tästä

image.png

  Lisätietoja sitten ennen lauantaita whappissa! Terveisin Saukkonen