Taikaa ilmassa

Partion talvileiri lähestyy ja on aika ilmoittautua mukaan laiturilta 9 ja 3/4! Tänä vuonna leiriä vietetään Tylypahkassa (Pappila) 7.-9.2.2020 teemana Harry Potter. Seikkailijat ja Tarpojat aloittavat leirin 7.2. kello 18.00 ja sudenpennut saapuvat mukaan 8.2. kello 13.00. ”Pikku” partiovelhot ja -noidat pääsevät kotiin sunnuntaina 9.2. kello 15.00 kunhan koko leirinväen ja perheiden Veden Väen Narraaminen päättyy. Veden Väen Narraamisesta tulee vielä lisätietoa ennen leirin alkua HUOM! Vedenväen narraaminen on peruttu, joten leiri päättyy klo 13!

Siispä pakkaa mukaan paljon seikkailumieltä, valmistaudu Lajitteluhattua varten ja virkistä huispaustaitojasi! Mukaan tarvitset lisäksi:

-Otsalamppu

-Vaihtovaatetta (erityisesti vaihtokäsineet ja jalkineet!)

-Lämmintä vaatetta (ollaan myös ulkosalla riittäväst!)

-Lämpimät kengät

– Kestävät ja pestävät ruokailuvälineet kangaspussissa (haarukka, veitsi, lusikka, syvä lautanen ja muki. Ei kertakäyttöisiä!)

-Makuupussi (seikkailijat ja tarpojat nukkuvat toisen yön ulkona teltassa, jossa on kamiina. Sudenpentukin voi halutessaan nukkua teltassa mutta makuupussin ja -alustan on oltava riittävän lämmin!)

-Makuualusta

-Sopivasti naposteltavaa

-Hammasharja ja -tahna

-Pieni pyyhe

-Puukko

-Voi ottaa myös Potter-tyylistä rekvisiittaa!

Leirimaksu koko viikonlopulta 20€, la-su 10€, koko lippukunnan ja perheiden ”Veden väen narraaminen” sunnuntaina 0€. Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.1.2020. Leirin ilmoittautumislaituri löytyy tästä

Terveisin Ylihörhörehtori Saukkonen