Haluatko kyläpäälliköksi?-syysleiri

Tervetuloa koko lippukunnan yhteiselle syysleirille Pappilaan!

Leirillä tutustutaan perinteisten partiopuuhien lomassa yhteiskunnan toimintaan, mihin me voimme vaikuttaa ja miten? Millainen on hyvä kyläpäällikkö ja kuka kruunataan leirin lopuksi Tuulimyllykaupungin pormestariksi? Tule ja vaikuta! Leiri on samalla tarpojaikäkauden yhteiskuntamajakka.

Leiri alkaa perjantaina 18.11. klo 18, jolloin paikalle saapuvat seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Sudenpennut saapuvat lauantaina 19.11. klo 10. Leiri päättyy kaikkien osalta sunnuntaina 20.11. klo 13. Leiriltä on myös mahdollista lähteä yöksi kotiin.

Mukaasi tarvitset:

-makuupussi ja -alusta, nukumme sisällä (tai halutessasi lämmitettävässä teltassa)

-tyyny, yöasu, unikaveri

-vaihtovaatteita

-säänmukaiset ulkovaatteet, olemme ulkona paljon!

-varahanskat

-kestävät ja pestävät ruokailuvälineet (lautanen, muki, lusikka, haarukka, veitsi) kangaspussissa

-hammasharja ja -tahna, hiusharja, käsipyyhe

-puukko

-istuinalusta

-otsalamppu

-vesipullo

-maltillisesti herkkuja

-partiohuivi

Muistathan nimikoida tavarasi! Lippukunnalla on lainavarusteita, mainitse ilmoittautumisen yhteydessä jos tarvitset jotain.

Puhelimen saa ottaa mukaan, mutta mitenkään välttämätön se ei ole, lapsen saa tarvittaessa kiinni myös johtajien numeroista. Muistattehan että partiovakuutus ei korvaa, jos puhelin menee rikki. Ohjelmien aikana ja öisin ne pidetään äänettömällä ja repussa.

Leirin hinta on 15e, sudenpennuilta 10e ja se laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 13.11. Lisätietoja Lauralta 0503815696 tai oman ryhmäsi johtajilta.