Teetä ja sympatiaa

Hei aikuinen,

Tule sellaisena kuin olet, istu alas, hörppää kupponen (tai kannullinen 😁) teetä ja nauti muiden Huittisten alueen lippukuntien aikuisten vertaistuesta.

Säkylän Partio ry järjestää aikuisille Teetä ja sympatiaa-tapahtuman kolollamme Pappilassa (Veteraanikuja, Säkylä) 15.-16.1.2022.

Tapahtumalla ei ole ruokailuja lukuunottamatta aikataulutettua tai suunniteltua ohjelmaa, vaan toivomme että leppoisa rupattelu kannattelee itse itseään lippukuntien käytäntöjen, ohjelma/leikkivinkkien tai “tätä en osaa/tämä on hankalaa, voisiko joku auttaa” kautta. Voimme yhdessä tutkailla esim. kuksan saloja tai muita koulutuksellisia asioita, jos tähän koetaan tarvetta.

Aloitamme lauantaina klo 17 päivällisen merkeissä, illalla on mahdollisuus siirtyä saunomaan Pihlavan leirikeskukseen, Pappilasta löytyy suihkumahdollisuus. Yöksi kömmitään siskonpetiin pappilan lattialle, voidaan pystyttää myös pj-teltta/telttoja jos on halukkaita, tai jos oma sänky houkuttelee eniten, niin sekin on oikein ok.

Aamulla heräillään rauhalliseen tahtiin kahvintuoksuun ja jatketaan juttua siitä mihin illalla jäätiin. Voit myös saapua paikalle vasta sunnuntaina (n. klo 9), jos se sopii paremmin aikatauluihisi. Klo 15 on aika siirtyä sisaruspiirin kautta takaisin kotiin – levänneenä, inspiroituneena ja kiitollisena <3

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä viimeistään 31.12. mennessä, ensimmäiset 40 hlöä mahtuu mukaan. Tapahtuman hinta on 10e/päivä tai 15e/koko aika ja se laskutetaan lippukunnilta tapahtuman jälkeen.

Mukaasi tarvitset:
– yöpymisvarusteet
– ruokailuvälineet
– peseytymisvälineet
– henkilökohtaiset lääkkeet
– partiohuivi

Lisätietoja Lauralta 0503815696